Vreau tonomate cu prezervative

tonomat_de_tigari_italiaŢin minte că atunci când am fost în Italia găseai tonomate pe stradă cu chestii trebuincioase, fără de care nu prea puteai să trăieşti. Bine, puteai, dar fiecare are vicii, deci na, nu prea poţi fără ele. Găseai tonomate cu ţigări, dulciuri, alcool şi prezervative.
Erau cam în fiecare staţie de autobuz sau în puncte de interes. Adică acolo unde stăteau fetiţele noastre plecate la muncă cinstită găseai şi un tonomat ca să-ţi faci curaj. 🙂

Nu mai spun de câte ori am văzut în filme clişeul cu tipul cum se duce doritor de acţiune într-un bar, intră în baie la masculi şi vrea să bage fisa pentru un prezervativ, dar surpriză!, tonomatul era gol.

Şi e ciudat când te duci într-un supermarket, te plimbi prin tot numai ca să ajungi la casă ca să iei prezervative. Nu mai spun că printre atâţia familişti cu cărucioarele pline de pâiniţă, poieni şi prăjituri, vii tu cu două cutii, o damigeană de lichid de parbriz şi un Twix că na, ţi se făcu foame cât te-ai plimbat.

Na, ziua ca ziua, dar noaptea!
Înţeleg, nu toate farmaciile îs non stop, dar măcar acolo un aparat care să dea nişte cauciuce şi o gumă de mestecat tot merge. Da, benzinăriile îs deschise, dar e ciudat să bagi o cutie de Durex pe tejghea şi după să-ţi ureze o seară plăcută sau să te mai întrebe dacă nu vrei ceva de haleală.

6 Comentarii

  1. nu zi acsel…boschetarii acum sunt ca in left4dead…si mai e o “sansa” : sa te reguleze boschetarii :)) cand iti procuri cauciuce la 2 noaptea sa iti faci treaba.
    O seara faina si fara tonomate de prezervative !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.