Vrea cineva un Lamborghini Reventon?

Unul dintre cele 20 de modele de Lamborghini Reventon a fost scos la vânzare de către un vânzător ce dorește să-și păstreze anonimitatea. Mai exact, se presupune a fi mașina cu numărul 18 ce a ieșit din fabricile Lamborghini, o adevărată capodoperă făcută în stilul specific vechilor tractoriști. Multă fibră de carbon, unghiuri ascuțite și un motor de 650 cai putere.

Mașina costă doar 849.950 lire (un pic mai mult de 1 milion de euro) și pentru această sumă primiți un Lamborghini Reventon înmatriculat în 2008 ce a parcurs aproximativ 1.600 de kilometri. Dacă îl luați, eu aș zice întâi să mergeți la un service de încredere să-i verificați kilometrajul, că sigur e vrăjeală că l-a ținut numai în garaj.

6 Comentarii

  1. Asta e genu de masina care atrage destul de multa atentie, genu de masina care nu poti sa stai undeva mai mult de 2 ore de frica sa nu ti-o fure, trebuie sa o tii in garaj, nu poti sa iesi iarna, etc.

    Asta e genu de masina care mi-ar placea! 🙂

  2. Crede-ma, ca daca ai bani de o astfel de masina, nu iti vei face griji ca va fi furata. Cine se atingea de ea, e ca si cum isi semneaza singur condamnarea la moarte. 🙂

  3. Nu exista inca un grad de comparatie care sa descrie in totalitate aceasta masina…pur si simplu uimitoare

  4. chemi un vecin cu o cheie, iti da kilometrajul inapoi….ca na, ce e o Dacie ce e un Lamborghini….

  5. Inca un Lamborghini, hai, treaca de la mine. Mai dau niste bani cu sacul la asigurare. Problema e ca nu stiu daca nu cumva Boc va da o lege ca posesorii de Lamborghini sa plateasca cine stie ce impozite …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.