Un nou Xbox în 2013? Poate 2014?

Umblă vorba prin târg cum că Microsoft ar vrea să lanseze pe la sfârșitul lui 2013 un nou Xbox, iar anunțul oficial se va face cu câteva luni înainte de expoziția E3 de la Los Angeles.

În grădina Sony, cam aceleași zvonuri: o nouă consolă prin 2014. În plus, sursele spun că anumite studiouri Sony au început deja lucrul la jocuri create pentru noul hardware. De Nintendo știm că lansează Wii U în 2012, dar oricum nu e în aceeași ligă cu PlayStation și Xbox, deci nu ne interesează.

Țin minte că citisem un articol mai demult despre modul în care Microsoft lansează noi console și toți au ajuns la concluzia că durata de viață medie a unui Xbox este între patru și cinci ani. Primul Xbox a fost lansat în 2001, în 2005 a venit Xbox 360, iar în 2010 a apărut Xbox 360S, așa că șansele să vedem în 2014 un nou model sunt destul de mari.

Și ca să fie zvonurile și mai credibile, în filmul Real Steel apare pentru jumătate de minut un logo pentru Xbox 720.

3 Comentarii

  1. era si cazul la xbox caci consola lor e depasita de ceva timp , vedeti diferenta dintre grafica la mafia 2 pe xbox 360 si cea de pe pc

  2. @gugu tu ce comparatie faci aici?teai jucat macar o data pe kinect? si au inceput din ce in ce mai mult sa bage compatibilitate in jocuri cu kinect ceea ce e chiar tare si daca inca veniturile lor sunt din jocuri si kinekt de ce sa scoata altul?

  3. iti intorc intrebarea cu o completare: te-ai jucat kinect mai mult decat o data? Caci sunt 2 jocuri care iau comenzile calumea la kinect acestea fiind kinect sports si kinect adventures restu sunt tampenii care iti vine sa iei cd-ul si sa il arunci pe geam.
    Ce jocuri noi au mai aparut, caci nu am mai vazut nimic nou care se merita jucat pe kinect de cateva luni bune , iar daca a aparut te rog lumineaza-ma .
    De ce ar scoate xbox o alta consola ? uite un exemplu , daca scoate sony ps4 , microsoft va trebui sa scoata un alt xbox ca sa nu devina ca nintendo . (punct)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.