LG 47LB5610 Review – totul despre seria LB5610 de televizoare de la LG

Pentru mine, televizorul este acel ecran mare care redă lucrurile interesante. Nimic mai mult. Nu vreau să fie smart, nu vreau să fie 3D, nu vreau funcții speciale. Vreau doar să se vadă bine. Așa că am luat modelul LB5610 de la LG, varianta de 47 inchi. Hai să vedem ce părere am despre el în review-ul de mai jos!

LG 47LB5610 la eMAG – 2.499 lei (iulie 2014)

17 Comentarii

 1. salut am o problema cu subtitrarile la filme nu le recunoaste cand intru la setari audio imi arata doar ecran lat sau original nu pot sa fac setarile la subtitrari

 2. Am scris gresit in primul comentariu, scuze.

  Mi-am cuparat si eu un 47LB5610, as vrea sa stiu daca se poate salva setarile la playerul media, de exemplu, de fiecare data cand pun stikul usb cu un film trebuie sa setez mereu, cod pagina “Latin 2″ si dimensiunea la subtitrare. Daca trebuie actualizat softul si cum.
  Multumesc.

 3. @Romulus: Da, așa fac și eu și nu am văzut să rețină setările. Pe mine nu mă deranjează așa tare, pentru că de multe ori renunț la subtitrări.

 4. “acsel” E bine de tine, sti engleza, o sa setez de cate ori ma uit, asta e. O alta problema este atumci cand pornesc tv, nu este ecranul negru, negru. Are luminozitati pe margini. Este oare un defect.

 5. @Romulus: Niciodată un LCD nu va fi complet negru. Pentru un TV e ok, nu te deranjează când te uiți.

 6. Ma gandesc sa cumpar acest TV … intreb de cei care au cumparat acest produs, merita ? e OK ?

 7. @FM: Păi ai mai sus tot review-ul meu. Nu te-a lămurit? 😀
  Eu sunt super mulțumit!

 8. Salut, as vrea sa cumpar acest model, 47LB5610, dar am o nelamurire. Nu-l gasesc in lista televizoarelor compatibile cu interfata CI+, de la RDS. Poti sa-mi confirmi daca televizorul este certificat CI+ si functioneaza cu CAM-ul RDS????
  multumesc

 9. Am un 42lb5610, știi cumva de ce nu am acces la meniul audio, mai precis la clear voice și virtual surprinde?

 10. Distanta dintre 2 puncte verticale este de 400 mm, la fel si in cazul distantei dintre 2 puncte orizontale, deci trebuie sa cautati un suport compatibil VESA 400×400.

 11. Salut…mi.am luat un lg 48lb5700 si nu.i pot instala programele tv…am abonament la rds….ma poti ajuta te rog cu ceva detalii?

 12. @Kapetanos: Păi prin setări ai o secțiune dedicată canalelor TV. Citește manualul televizorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.