Super Bowl 2012 va fi transmis și online

O veste mai puțin importantă pentru noi, dar care ne arată în ce direcție se îndreaptă transmiterea de evenimente, Super Bowl 2012 va fi difuzat și online. Dacă nu știți ce este Super Bowl, e acel eveniment super important de la americani în care se dispută titlul de campioană NFL. Pentru restul lumii, e acel eveniment în care se difuzează cele mai bune reclame din an, marea majoritate ajungând virale.

Încă nu se știu detalii despre condițiile de difuzare, dacă va fi gratis sau cu plată sau dacă un provider de internet va avea exclusivitate. Ce se știe este că astfel se mărește numărul de ochi ce vor fi bombardați de publicitate. Ținând cont că anul trecut audiența evenimentului a fost de 111 milioane de telespectatori, se așteaptă ca anul acesta să fie doborât recordul.

În România, încă ne dezmeticim după lansarea voyo.ro. Să vezi filme online la prețul unui bilet de cinema nu sună rău. Dar, vorbim de filme ce au fost deja lansate pe DVD, așa că voyo se luptă cu ideea națională că dacă pot să mă uit la ceva gratis, de ce să dau bani?
În plus, sistemul nu e chiar cel mai atrăgător. Ai nevoie musai de un calculator să faci streaming, astfel că ești obligat să renunți la televizorul ăla mare din casă care știe de HD dacă nu ai un cablu HDMI destul de lung sau un laptop bun.

Nu înțeleg de ce nu s-au dezvoltat mai tare televiziunile pe acest segment. Suntemt țara cu cel mai rapid internet, dar și cel mai ieftin, utilizatori avem, așa că de ce nu? Sunt câteva emisiuni care s-au transmis pe internet, dar nu la cea mai bună calitate.
Încă aștept produsul care se va promova intensiv pe twitter în timpul unei emisiuni transmise live și pe internet. Cât te uiți la #vocearomaniei, savurează o Coca Cola!

1 Comentariu

  1. Se vor depasi iar recorduri la acest Super Bowl, din cate am vazut intr-un articol, se va vinde reclama undeva la 4 milioane de $=30 de secunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.