Și cică generația mea era aia nasoală

Prin timpul liceului, aveam o vorbă cu colegii de bancă: generația ’91, cea mai nasoală dintre cele care vor exista.
Era și normal să spunem așa, pentru că profesorii mereu se plângeau de noi că suntem cei mai obraznici, că noi avem cele mai mici note, că noi le provocăm cele mai multe dureri de cap. Bineînțeles, atunci când ajungeam pe la o olimpiadă națională, imediat uitau de probleme. Dar noi să fim sănătoși, că doar noi am stabilit un nou record de absențe în liceu! 🙂

Dar când văd cum se prezintă elevii de la balul unui liceu de prin București, îmi vine să spun că noi eram genii pe lângă ei.
Cine e de vină? Școala și părinții sunt de vină, pentru că nu știu să educe puștanul să filtreze informațiile. Da, e mișto să știi să te îmbraci, să fii la curent cu toate hiturile și să știi să te distrezi, dar e și mai mișto atunci când știi să faci conversație, nu să râzi tâmp și să dai dume plictisite.

Ok, e balul bobocilor, se acceptă că este organizat în cluburi, dar ce s-a întâmplat cu minorii nu au voie, pentru că se vede că știu cu se mănâncă atmosfera?
Știu, și eu când eram puștan, fiind mare fan electro, nu înțelegeam de ce există interdicția asta și eram revoltat. Dar acum, când intri într-un club și vezi că dai de grădiniță, cam ți se apleacă. Puștanii nu au bani, așa că stau toată noaptea încălzind o Cola, iar dacă au, se fac praștie din două shooturi. Fetele, în general, sunt jailbaituri din categoria tata are bani mulți, cash, iar dacă nu, sunt grase ambalate în rochițe fancy.
Avantajul puștoaicelor ar fi că se amețesc doar dintr-un Cosmopolitan.

Generația ’91, vă anunț cu regret că am dezamăgit în a fi ăi mai răi elevi. Ne-au depășit ăștia mai tineri!

8 Comentarii

  1. Treaba cu pustanii in cluburi imi aminteste de cand aveam vreo 15 ani si aveam probleme cu bodyguarzii la intrare. Pana a devenit vecinul meu director la firma de paza care era angajata acolo. Ce vremuri! :))

  2. Astia mai rasariti nu se duc la baluri si nu umbla prin cluburi ca niste brain-dead monkeys.

  3. mi-a placut aia care spunea, printre altele “a scris fel si fel de povesti” =)) generatia mc donald’s 😀

  4. Hai ca povestile erau ok, dar cand a zis schite sau domnul goe a fost maxim=))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.