Samsung S5560 review

Samsung S5560 sau sub denumirea mai frumoasă de Samsung Marvel este un telefon cu un touchscreen de 3 inchi, un sistem de operare prorpiu ce împrumută interfața TouchWiz de la frații mai mari, conectivitate wireless 802.11 b/g, radio stereo cu RDS și cameră foto de 5 megapixeli cu LED și funcții de detectare a feței și a zâmbetului.


Telefonul este bun, bateria ține destul de mult, pare a fi rezistent, carcasa este bine închegată dar ca orice telefon ieftin cu touchscreen, îi lipsește acea fluiditate specifică telefoanelor cu ecran tactil.
Posibilitatea de a intra pe rețelele sociale îl transformă într-un telefon bun pentru cei care vor să renunțe la butoane și au nevoie de partea de divertisment a internetului.

Din păcate, S5560 vine doar cu 78MB memorie internă, așa că va trebui să-i cumpărați și un card MicroSD în caz că veți dori să ascultați mai multă muzică sau să fotografiați un pic mai mult. Personal, aș mai pune câțiva bănuți și aș cumpăra ceva cu Android, dar asta pentru că aș vrea să am un telefon cu acces la aplicații.

Samsung S5560 poate fi cumpărat de la eMAG la prețul de 444 RON (februarie 2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.