Samsung S3350 review

Samsung S3350 este răspunsul celor de la Samsung în fața provocării lansate de către Nokia cu al lor C3. Un telefon QWERTY cu minimul de tehnologie care să îți permită să stai pe facebook, twitter și Yahoo! Messenger.
Am luat acest telefon pentru prietenă, pentru că avea nevoie de un telefon light, care să arate bine, să fie ușor de folosit, care să o ajute în trimiterea de mesaje, dar și să-i dea voie să se dea pe messenger și facebook.

Ecranul este destul de mare încât să nu trebuiască să te încrunți să vezi ce scrie pe el, trackpadul optic face navigarea în meniuri super ușoară, are conectivitate wireless 802.11 b/g, o cameră decentă de doi megapixeli, radio FM, știe de MP3 și ca un avantaj pe cale de dispariție în această lume invadată de smartphoneruri, are o autonomie de poți să numeri pe degetele de la o mână de câte ori l-ai încărcat într-o lună.

Samsung S3350 este un telefon ce reușește să combine foarte bine caracteristicile unui dumbphone (autonomie mare, simplu de utilizat) cu avantajele unui smartphone (rețele sociale, internet). Dacă nu ești obișnuit cu telefoanele QWERTY, cei de la Samsung îți vin în ajutor cu un joculeț ce te învață să folosești tastatura completă.

Pentru utilizatorii care nu au nevoie de aplicații și jocuri sofisticate, care nu trebuie să-și verifice mailul pe telefon, care nu vor să facă poze cu Hipstamatic sau Instagram și doar au nevoie de un telefon la care să vorbească și să scrie mesaje ușor, fără să se gândească câtă baterie mai au, iar uneori să se mai dea pe net, zic că Samsung S3350 este alegerea perfectă.

Samsung S3350 poate fi găsit la eMAG la prețul de 349 RON (februarie 2012).

5 Comentarii

  1. Salutare Acsel, chiar referitor la acest subiect, pot sa zic ca am avut ambele modele adica atat Nokia C3-00 cat si acest Samsung S3350 si sincer concluzia este una simpla, sunt doua telefoane ieftine,ce promoveaza asa-zisul text-ing, lipsa de 3G dar avantajul de WiFi, acces la internet si email teoretic, practic mai putin pentru ca mecaniscmul de setare/navigare este unul ce necesita rabdare. Ambele telefoane sunt ochioase, C3-ul este mai greu, iar Samsungul uneori simti ca il ai in buzunar la cat de usor este. DIferente prea mari nu exista totusi, dar am observat ca text-ing-ul la Samsung parca e mai confortabil, siliconul folosit la tastatura finlandezilor e un pic cam alunecos in an umite conditii, daca este sa aleg intre Nokia C3-00 si acest Samsung s3350 sincer as alege Nokia, dar daca ma intrebi de ce, nu stiu sa-ti raspund pentru aceste doua telefoane sunt aproape identice, daca tot ai adus vorba poti vedea reviewul meu facut ieri pentru Nokia C3:

  2. Arata binisor telefonul si pare in primul rand solid. Consider ca e peste Nokia C3.

  3. Dat fiind faptul ca iti ofera destule facilitati la acest pret, pare a fi o investitie buna pentru cineva cu un buget relativ redus si cu cerinte medii.

  4. am o problema la tel asta nu mai vad cand ma suna cineva se inchide si apoi se arpinde. va rog sa ma ajutati da puteti:*:*

  5. Cel mai bine ar fi sa te duci la un service. Daca e in garantie, du-l de unde l-ai luat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.