Să tragem linie după 2011

Finalul anului e aproape, așa că mai rămâne timp doar să ne gândim la cât alcool vom bea în noaptea de Revelion. Cum se face și e frumos, întâi vă urez un La mulți ani și să aveți parte de un an nou mai bun! 🙂

Apoi trag linie după 2011 și fac o listă cu ce lucruri faine am făcut anul care a trecut. Am reușit să țin doar jumătate din promisiunile de la început de an: am făcut bine cu blogu și facultatea, am făcut rău cu 6packu. Dar legat de ultima parte, ceva surprize în 2012 pentru cei grăsunei ca mine!

 • În ianuarie am avut primul accident cu mașina. De așteptat, pentru că doar cu un an de experiență la volan, poleiul te păcălește rapid.
 • În februarie m-am apucat de vlogging. La început, slab, fără nici un plan, chiar și eu eram dezamăgit de ce iese, așa că în martie intră în comă. Am dat chix și ideii din spate și m-am lăsat păgubaș.
 • În martie particip la SMS Iași, un eveniment ce-mi schimbă tactica adoptată pe blog. În plus, particip la concursul organizat de Danone și câștig premiul trei.

 • În aprilie susțin o cauză umanitară și organizez primul concurs pe blog. Câștigătorii se țin și acum de scris. Unu mai bine, altu’ mai slab. 🙂
 • În mai testez un Mitsubishi Lancer, mai mult pentru plăcerea mea, mai puțin pentru a vedea ce reacții generează astfel de articole. Încep să primesc produse în teste de la evoMAG, fapt ce îmi aduce porecla de testerul blogosferei ieșene. 😀
 • În iunie și iulie adun echipa pentru a filma trei scurt metraje pentru campania #refinanțare și Quickmobile. Primele două ne aduc premiul trei, al treilea nimic. Mai important este că mă împrietenesc cu Macku, Bibi și Iustin.
 • În august luăm vacanță și spunem mândri că nu am făcut nimic important.
 • În septembrie schimb prefixul, dar imediat sunt lovit de meningită și după de o reacție alergică. Nasol moment, realizez că timpul e al dracului de prețios și că atunci când am ocazia să fac ceva special să nu dau înapoi. Partea și mai proastă e că primesc interdicție la sport timp de șase luni.
 • În octombrie îl ajut pe Macku să devină ambasador Samsung. E atât de chitros încât nu-mi dă nici un pix sau breloc în schimb. 🙂
 • În noiembrie și decembrie trag linie la contabilitate și îmi dau seama că blogul mi-a adus niște venituri considerabile încât îmi pot schimba colecția de gadgeturi.

Vă mulțumesc tuturor ce citiți blogul, ce comentați și faceți ca atmosfera să fie mai animată pe aici!

6 Comentarii

 1. Na ca m-ai facut de cacao in public! :)) Off, ai un pic rabdare ca se apropie sfarsitul primei etape ca te umplu de pixuri, numai sa ai tu timp, ca le dau numai in fata unei sticle (doua, trei, n) de bere. Felicitari pentru realizari, ce-mi doresc mie iti doresc si tie pentru anul viitor asa ca nu mai ramane decat sa-ti urez la multi ani si sa ne vedem cu bine.

 2. @Mack: Am deja pixuri cu Samsung. Vreau brichete acuma! 😀
  Sa traiesti si sa ne vedem mai des in ’12!

 3. Nici nu vreau sa imi reamintesc cat am baut azi noapte.. Mi-au placut evenimentele la care ai participat, mai ales ca ai sustinut o cauza umanitara. Per total 2011 a fost un an bunicel pentru tine. 😀

 4. Tu chiar ai avut un an plin de peripetii. Ma bucur ca ai trecut cu bine prin ele. Sper ca 2012 sa nu fie “sfarsitul lumii” cum zic unii “filozofi” de la prea multe etnobotanice.

  Va urez un an bun si plin de realizari !

 5. Doamnee..! cat am putut sa beau in noaptea de revelion aproape ca nu mai stiam ce e cu mine mam pus sa dorm pe la vreo 4 dimineata.Si acm vb ta trb sa trag si eu o linie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.