Pe facebook nu îți postezi toată viața! Mai ales dacă ești criminal!

Începem anul în forță cu o știre despre cum nu e bine să îți postezi toată viața pe facebook. Un grup de patru tineri din Pittsburgh au postat pe facebook o poză în care se lăudau cu aproape 8.000 dolari cash. Nimic impresionant, trăim în România și ne-am obișnuit cu cocalarii ce își pun pe net stând pe saltele de euro. Partea nașpa pentru cei patru e că furaseră dolarii dintr-un magazin.
Dacă nu ar fi postat poza pe facebook, ar fi putut să scape, deoarece imaginile de pe sistemul de supraveghere erau neclare.

Țin minte că anul trecut a fost o știre din aceeași categorie. Tot prin State, că doar la ei se întâmplă cele mai tâmpe lucruri, un traficant de droguri a luat o ostatică atunci când au venit polițiștii să îl aresteze. În timp ce acesta se juca de-a hoții și vardiștii cu polițiștii de afară, în pauze își mai updata și statusul de facebook.

6 Comentarii

  1. Sa stii ca asa e …pai daca esti criminal trebuie sa fi prost ca sa iti postezi tot despre tine si unde locuiesti.Si la fel si cu cei care is fac poze cu banii sa se arate la lume..Cocalari

  2. Pai do normal ca cine crezi ca poate alcineva sa puna poze cu bani decat Cocalarii.Si cum sa iti pui viata pe Fabebook daca sti ca esti cautat dar hoti nu prea au cap.

  3. Mai gresesc si oameni crezi ca tu esti perfect? ma insel!.Dar cu cocalarii nu prea sunt de acord ca stiu cat le poate capu,daca au 1 leu cred ca si cu el is fac poze.

  4. cu retelele astea sociale … nici macar nu mai poti sa omori pe cineva, uhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.