O dilemă tehnologică: Asus sau Toshiba?

După cum bine știți, eu îs pornit să-mi fac un multimedia corner. Și, după cum ați văzut, în sidebar și-a făcut apariția un wishlist. Știu, dorințe mari, dar să sperăm că reușesc ca până la sfârșitul anului să strâng măcar jumătate din gadgeturile ce le vreau.

Dar am o dilemă! Nu știu care laptop să-l aleg!
Avem un Toshiba cu procesor i5 2,30 Ghz, 4GB RAM și GeForce 525M 1GB. În plus, mai e și alb (da, sunt un cocalar), are garanția aia șmecheră Toshiba No Matter What și se mai laudă și cu un ecran LED ce oferă imagini detaliate.

În colțul celălalt avem un Asus cu procesor i7 2 Ghz, 4GM RAM și GeForce GT 540M 2GB, deci mult mai bun decât concurentul. Și eu sunt mulțumit de Asus, pentru că mai am două în casă și nu am avut nici o problemă cu ele, așa că nici eu nu înțeleg de ce am dilema asta.

Așa că vă întreb pe voi: Asus sau Toshiba?

5 Comentarii

  1. Am un al doilea Asus, multumit de ambele, la toata lumea am recomandat Asus … deci, Asus sa fie … :))))

  2. Tot am Asus am si eu, mai slab decat ce vrei tu sa-ti iei ce-i drept. Designul e identic, foarte fain 🙂

    Asus in continuare sa fie!

  3. Eu am avut si laptop Asus si Tosiba si am fost mult mai multumit de Asus , deci in continuare Asus sa fie!

  4. Acsel, parca ai fi Ionela mea care vrea laptop verde fara s-o intereseze caracteristicile tehnico-tactice. Lasa vrajeala, pune mana pe Asus care e mai de firma, mai puternic, mai negru 😉

  5. @Mack: Acu’ am mai gasit o bijuterie de la Asus. i7, 8 GB RAM, 3.000 RON. Sa iasa banii si dupa ne schimbam gadgeturile si tabieturile. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.