Monitor DELL U2414H review – LCD IPS, 1080 Full HD

Dacă vrei un monitor de aproape 24 inchi, cu rezoluție Full HD, panel de tip IPS care oferă cele mai bune unghiuri de vizualizare și cea mai bună acuratețe a culorilor, un monitor care se poate regla pe orice direcție și care are un hub USB 3.0, atunci DELL U2414H este pentru tine. Pentru mai multe detalii, vezi review-ul de mai jos.

DELL U2414H la eMAG – 1.099 lei (octombrie 2014)

7 Comentarii

  1. Salut,
    Imi poti spune te rog, cum se numeste si de unde ti-ai achizitionat “unealta” cu care deschizi ambalajele din plastic ale gadgeturilor.
    Multumesc anticipat.

  2. Îți mulțumesc mult pentru informație, sunt un “subscriber-fan” al tau!

  3. Si eu am un monitor dell, desigur, este un monitor decent. Ma gandesc sa fac o investitie intr-un nou monitor, dar nu stiu care. Am verificat multe produse, inclusiv din oferta celor de la dell, samsung, asus sau benq. Ce monitor ai recomanda pentru un freelancer si mare iubitor de filme? (sa nu treaca de 200-280 de euro).

  4. @Cristian: Păi DELL U2414H e mai puțin de 280 euro. Investește într-un monitor bun, că astea le schimbi o dată la 5 – 10 ani.

  5. Te-am intrebat deoarece stiu ca tu esti cu brandul Samsung, poate cunosti ceva produs bun de la ei. Dar o sa ma gandesc la DELL U2414H, mai ales cum spui si tu, schimb odata la 5-10 ani.

  6. Dell, IBM sunt branduri de top. Acest monitor pare un lucru bine facut. Nu l-am vazut live dar urmeaza.Buna prezentarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.