Mitză s-a robotizat plăcut într-un nou mixtape

Săptămâna trecută a fost lansat mixtape-ul lui Mitză, jumătatea cealaltă de la Agresiv, mixtape care a fost anunțat cu un videoclip simpatic. Normal, cum Apartamentul 71 din 2009 mi-a plăcut foarte mult, am stat un pic cu sufletul la gură până la lansarea Robot.

Mixtape-ul trebuie privit ca o joacă între toți băieții ce se află sub aripă protectoare Okapi, deci nu ar fi ok să fiu prea critic.Ca orice compilație muzicală, începutul este în forță. Dar după prima piesă, combinațiile cu DOC sau Grasu XXL și restu pieselor solo le-am simțit ca o pauză cam până la piesa șase. Și după începe distracția adevărată. Torace, Regina nopții și Nu atinge rulează finuț de tot.

Din nou, un pic de pauză, câteva experimente și vine distracția cu Maximilian numită Ceva de vis. Te apropii de final și încă ești confuz, pentru că 13 piese a trei minute fiecare încă nu au reușit să te convingă dacă ai dat de un mixtape bun. Și dacă aș fi obligat să aleg, din ultimele două piese aș alege Mai rău decât o armă.

Per total, a fost un experiment nu prea reușit din punctul meu de vedere. Bineînțeles, poate alții vor gusta altfel piesele, dar eu rămân doar cu cele trei.

Voi? Ați ascultat mixtape-ul Robot? Ce părere aveți?

3 Comentarii

  1. Mitza e mediocru ca MC, dar ca orice producator care se respecta mai incearca si la microfon cand i se pune pata, e un mixtape onorabil, totusi single-ul ala Robot imi face urechile sa se strepezeasca, nu cred ca trebuia sa iasa cu el ca piesa oficiala

  2. Piesa Robot rupe cu beatul. Daca s-ar schimba un pic versurile, sa fie mai ceva de party, ar curge bine.
    In rest, ai dreptate, ca singurele piese care mi-au placut au fost cele in care au aparut si altii. Mai multe butoane, mai putine versuri pentru Mitza. 🙂

  3. Ma intreb daca costumatia era usor de purtat..:))
    sunt momente in care toti nu mai simtim si toti devenim roboti..de aceea este indicat sa ne acsam pe energiile pozitize nu pe cele negative..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.