Mi-am montat stickerul de la stickerstore.ro. Îmi place maxim!

După ce am terminat de mobilat camera, mă simțeam ca într-o reprezentanță de mobilă. Am ales stilul minimalist, așa că un birou în care îmi ascund toate cursurile, un dulap în care îmi sunt hainele și un pat nu îmi personalizau camera și nu mă făceau să mă simt ca și cum aș fi în camera mea. Parcă era lipsită de suflet.

Știam de mai demult de stickerele de perete, pentru că de ceva vreme cochetam cu ideea. Norocul a fost să prind o super ofertă pe zumzi.ro care pentru 5 lei aveam reducere 50% la orice sticker cumpărat de pe stickerstore.ro. Am stat, am analizat oferta, că deh, ți-l iei să-ți placă ceva vreme, că doar va sta lipit pe perete ceva timp și mi-am comandat turnul Eiffel.
Motivul alegerii? Îmi place și sper că într-o zi să ajung să-l văd în mărime naturală. 🙂

Montajul este super ușor, pentru că stickerul vine la pachet cu un flyer cu instrucțiuni. Pe lângă instrucțiunile oficiale, vă recomand să lăsați un pic stickerul să se îndrepte, pentru că el vine rulat și se formează cute, să vă înarmați cu timp destul, să folosiți o racletă de curățat geamuri pentru eliminarea aerului și îndreptare și să aveți măcar o persoană în ajutor.

Și cum printre cei care se tatuează umblă o vorbă cum că după primul tatuaj devii dependent și mai vrei câteva modele, așa și eu am devenit cu stickerele de perete. Cred că următorul va fi ceva custom-made, ca să ne respectăm până la capăt.

Când am făcut comanda, m-am mirat că nu am fost sunat să o confirm, dar bănuiesc că dacă au văzut că aveam voucher, au zis că ăsta e chitit să cumpere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.