Lenspen LP-1 – de avut în orice casă

Lenspen LP-1 este un gadget ce musai trebuie să se afle într-o casă de fotograf, cameraman sau ochelarist. 🙂
Mi s-a părut interesant și am văzut că profesioniștii de peste Ocean îl recomandă. Am vrut prima dată să îmi comand de pe eBay, dar m-am liniștit atunci când l-am văzut în stoc la f64.Lenspen LP-1 are forma unui marker și este accesoriul ce te ajută să cureți rapid și ușor orice fel de urmă de praf sau amprentă de pe suprafața unei lentile. El, în principiu, este targetat oamenilor ce se află în primele două categorii, dar l-am testat și pe ochelari și pot spune că și-a făcut treaba de mii de ori mai bine decât clasica cârpă de șters ochelarii.

5 Comentarii

  1. Foarte tare sistemul! Dupa ce mi se consuma kitul actual de curatenie sigur incerc varianta asta.

  2. Am mai citit despre el insa nu am avut niciodata o necesitate urgenta in acest sens…cred ca ar pica bine insa ca si cadou pentru taicamiu.

  3. Arata bine si vad ca e ieftin, poate am sa cumpar si eu unul.

  4. e pentru prima oara cand dau cu ochii de gadgetul asta. nu pot spune nu, e foarte util, mai ales ca am si eu, la naftalina, un aparat destul de pretentios.

  5. Imi place foarte mult sa fac fotografii, datorita acesteia am la mine intotdeauna aparatul. Mi se pare foarte util gadget-ul si cred ca voi comanda si eu unul, cum am vazut nu este scump deloc. Imi place sa am poze de calitate, astfel consider ca este indispensabil 😉 Mersi pentru prezentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.