Eu am Android! Tu ai iPhone?!

M-am săturat ca de fiecare dată când întâlnesc un posesor de Android sau de orice-altceva-ce-nu-e-iphone să înceapă să-mi povestească mie cât de bun e ce are el faţă de Apple, că el are flash şi eu n-am, că el face poze la 5MP, că el poa să şi-l customizeze în nu ştiu câte moduri, că la el toate îs free şi nu trebe să facă nici un jailbreak, că are nu ştiu ce suport, că prinde semnal de la ruşi, că nici a lui nu face de mâncare, dar dacă ar face, ar fi cea mai gustoasa mâncare, că mama şi cu tata şi hai să nu mai continuăm că motive sunt destule.
E doar un sistem de operare!

11 Comentarii

 1. Teoretic, Android e mai performant. Problema e ca niciun telefon cu Android nu se misca prin meniu cu naturaletea iOS. Din punctul asta de vedere mai au mult de papat.

 2. @Pawl: Asta e o chestie specifică Apple.
  Preferă să nu scoată ceva până nu sunt siguri că merge bine, dar o face şi frumos în acelaşi timp.

 3. Pawl are dreptate, când e vorba de rapiditate și „naturalețe” nu cred că există ceva peste Apple, dar în rest mai este loc de evoluat.

 4. Eu am Nokia 6234. Se misca bine, rapid si natural. Pot zice ca sunt f multumit de el. A rezistat si la apa si la cazaturi, cand vine vorba de fiabilitate, Nokia duce steagul lejer.

 5. Mai bine zis, Nokia DUCEA steagul cand vine vorba de fiabilitate. Iar tu ai avut probleme spre 0 pentru ca ai un telefon simplu. Nu prea are ce sa dea chix la el.

  Mi-ai adus aminte de ce a zis seful Mercedes: “cele mai fiabile masini de la noi sunt Clasa A si B, iar cele mai putin fiabile, ML si S.” Desi e diferenta de aproape 70k euro intre ele. De ce? Ca ML si S sunt full de tehnologie, iar A si B sunt masini care te duc in A in B.

  Nokia are probleme muuulte cu symbian. De la buguri, pana la virusi. iOS si Blackberry OS din cate stiu nu pot fi virusate. Dar evident, avand in vedere ca Nokia are atatea modele de telefoane pe piata, marea majoritate low cost, cand se face o statistica a fiabilitatii, normal ca iese lider. Cam ca Dacia asa. Dar satisfactia clientului tinde spre 0.

 6. Mai sincer in privinta nokia ceea ce e un pic offtopic nu is de acord pawl si nu pt ca am nokia sau altceva dar am avut destule telefoane care mi-ai facut f multe probleme mult mai rpd decat orice nokia pe care l-am avut … asa ca sincer sa fiu tind sa cred ca nokia tine steagu la fiabilitate. Acum din alt pct de vedere eu am avut iphone si am fost extrem de dezamagit de el ca telefon fiind nu ca si un gadget … asa ca am citit ceva pareri si review`uri pe net si oricum vroiam un telefon din clasa business si am ales un nokia E-72 problema este ca daca compari ca fiabilitate nokia E-72 si alte telefoane din clasa business de la alte firme nu ai sa gasesti f multe mai fiabile … poate un blackberry dar in rest nu. Si inca o chestie fiabilitatea telefonului la urma urmei este relativa pt ca daca il scapi de 10 ori pe zi jos si il bagi si la masina de spalat cum fac altii (pana) atunci da nu o sa tina nici macar nokia.

 7. Pai e adevarat degeaba dai 1000 de euro pe un Iphone si nu faci nimic cu el … S-a dovedit clar ca Samsung Galaxy S care aparut face macel cu Iphone4 si este de 10 ori mai ieftin si de 10 ori mai bun asa ca ginditiva nu dati cu parerea ca noobi 😛

 8. Pawl are dreptate, când e vorba de rapiditate și „naturalețe” nu cred că există ceva peste Apple, dar în rest mai este loc de evoluat.
  Acici va constrazic pe amandoi au aparut sistemele noi de androit si de Windows mai ales pentru telefon si sunt mult mai rapdie decat Mac …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.