Despre accidentul lui Șerban Huidu

Bănuiesc că deja nu mai există român care să nu fi aflat că Șerban Huidu a avut un accident ieri și că a ucis trei oameni. Nu vreau să dezbat problema, pentru că nwradu a scris destul de bine despre subiect și sunt în totalitate de acord cu ce a spus el.

Eu mă gândesc la ce se va întâmplă după, în caz că va fi găsit vinovat și condamnat la închisoare. Vorbim de o persoană publică, cunoscută, așa că siguranța lui Șerban Huidu în închisoare va fi greu de asigurat. Pot penitenciarele din România să-i ofere siguranță lui Huidu?

În caz că vreți să citiți un caz asemănător, Matthew Broderick a avut în 1987 un accident similar: mers pe contrasens, impact frontal, două persoane omorâte. Din păcate, la el a fost mai grav, pentru că a stat internat în spital patru săptămâni.

11 Comentarii

 1. Cum adica “sa-i ofere siguranta” lui Huidu? Statutul de persoana publica ii rezerva privilegii pe care omul simplu nu le are in puscarie? Daca e vinovat, asta e, a omorat doi oameni, sa-si ispaseasca pedeapsa, toata lumea e tratata egal in fata legii. In inchisoare ai de tras mai mult daca esti bagat pentru pedofilie, de exemplu, e un cod nescris printre detinuti pentru a acorda o “atentie” deosebita exemplarelor care molesteaza copii. Dar la Huidu nu e cazul.

 2. De care detinut, personaj public, ai auzit ca ar fi fost in pericol? Eventual fa-ti griji de siguranta celorlalti detinuti, daca e s-o iei asa.

 3. Andrei, ideea e ca Huidu, fiind persoana publica, poate fi tratat mult mai dur decat oricare alt cetatean aflat in puscarie. A omorat 3 oameni din culpa si, sper ca-si va primi o pedeapsa pe masura, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fie omorat sau molestat in inchisoare;).

 4. @Dan C: La noi nu mai stiu sa fi fost o vedeta condamnata la inchisoare, dar peste Ocean se aplica tactica trimitem vedeta la diferite centre de rehab/ inchisori mai blande.

 5. @Sakin, da` de ce sa fie tratat mai dur decat altii, ce, e singurul care a omorat din culpa oameni intr-un accident? nu e ca si cum ar fi vreun Charles Manson, deghizat in pamfletar TV, dat cu capul de copac

 6. Poate scăpa relativ uşor dacă se dovedeşte în instanţă că accidentul suferit acum câteva luni, când a fost spitalizat, i-a afectat capacitatea de concentrare la volan. 🙂

  Orice e posibil, la fel ca şi condamnarea la câţiva ani de închisoare.

 7. Mie imi pare rau de Huidu. Nu sunt in masura sa ma exprim cine e vinovat. Sa lasam instanta judecatoreasca sa exprime si sa nu mai judecam dupa informatii primite din ziar. Idiferent de statutul social, fiecare cetatean ar trebui tratat cu egalitate si fara partinire.

 8. Se pare ca Huidu are ceva antecedente cu politia rutiera, amenzile si suspendarile luate nu l-au linistit.

 9. despre cazul Huidu…
  eu sper ca televiziunile din Romania sa fi ajuns la un grad de maturitate in care sa nu transforme totul intr-o telenovela, ci sa inceapa sa caute/ sa propuna solutii pentru a se preveni pe viitor situatii similare…

 10. Eu chiar nu pot concepe sa vad o stire gen “Huidu condamnat la 4 ani de inchisoare”, desi normal asta ar trebui sa se intample. Oricum, au ce discuta de acum televiziunile. Pana la proces, pe durata lui si dupa.

 11. Imi pare rau pentru Serban. E un tip nemaipomenit dar citind comentariile de pe diferite siteuri am ajuns la concluzia ca sunt multi tampiti in Romania. Cum sa te bucuri pt asa ceva? Numai pt ca el critica la Cronica? Dar pt asta era platit. E un loc de munca. Ce-ar fii daca am refuza sa facem ceea ce trebuie la locul de munca numai de teama ca vom avea un accident, ca ar putea sa ne taie cineva cu cutitul sau ca ar putea sa ne violeze cineva? E o gandire simplista a celor care nu au inteles nimic din Cronica Carcotasilor. Dadeau dovada de inteligenta daca luau telecomanda si schimbau canalul.
  Romani, nu va mai uitati la emisiuni inteligente…daca nu sunteti in stare sa intelegeti nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.