De ce îmi iubesc ţara

Păi pentru că la noi se face totul, cum să spun, aşa, un pic degajat.

Da, toată lumea e stresată, dar parcă nu prea se vede, pentru că mai mereu ne găsim timp şi pentru distracţie. Ne plângem că nu avem bani, dar totuşi mâncăm şi bem destul de bine. Ne înjurăm şi spurcăm reciproc, dar socializăm fără nici o problemă ba cu şoferul taxiului, casieriţa de la carfur sau paznicu de la club, chiar dacă e o discuţie măruntă. Spunem că avem o ţară periculoasă, dar tot vezi oameni plimbându-se pe la 3 noaptea fără nici o frică, pentru că ştii ca dacă nu cauţi probleme, sigur nu le vei avea.

Şi pentru că câteodată uităm ce avem, ia uite ce spune un american care s-a mutat la noi.

6 Comentarii

  1. Vroiam maine sa ma duc sa ma inscriu la work and travel. stau pe ganduri acum :))

  2. @Cosmin: Bai, incearca. E altfel cand experimentezi tu.
    Chiar, dai si tu ceva detalii de work and travel sau secret? 😀

  3. prea multe detalii ce sa-ti zic:) ca sa pleci iti trebuie cam 2000$, aici intra comisionul agentiei, taxele de viza, biletul de avion si ceva de cheltuit acolo pana la primul paycheck:D.
    Eu vreau sa ma inscriu la student travel, am fost la 3 agentii si m-am interesat si aici e cel mai ok dupa aprecierea mea, privind din perspectiva suportului care-l primesc pe toata perioada pana la plecare cat si din privinta banilor, plus ca am primit si un voucher de 50$ la un bal:)). In general acolo castigi 5000$, mai putin nu prea se poate decat daca spargi banii pe droguri:)), mai mult se poate daca-ti iei multe ore suplimentare sau chiar al doilea job.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.