Cum a fost la TeleM

Luni seară am fost invitat la talk-showul Linia Întâi de pe postul TV ieșean TeleM. Am fost chemat să discut despre ACTA din punctul de vedere al bloggerului și utilizatorului de internet. Emisiunea se găsește aici și mă puteți vedea pe sticlă în a doua oră a emisiunii.

Legat de ce am discutat, eu zic că am avut o poziție echidistantă față de ACTA. Am spus de ce este rea, de ce este bună și ce soluții am avea dacă s-ar implementa. Dar din cauza emoțiilor, m-am bâlbâit de câteva ori, am zis câteva fraze care nu prea se legau între ele și accentul de moldovean a zburdat liber prin studio.
Mulți mi-au zis că a fost foarte bine pentru prima apariție la TV.

5 Comentarii

  1. discursul tau a fost destul de ok, ce nu mi-a placut e ca ai vorbit despre Acta fara sa-l citesti, pentru ca nu e de ajuns sa citesti parerea celorlalti, bafta

  2. L-as fi citit cap coada daca intelegeam textul. Cum am spus, textul este vag si greu de inteles de catre cineva care nu are experienta legala.
    Asa ca am preferat sa citesc interpretarile persoanelor care se pricep mult mai bine decat mine.

    Si, chiar daca nu l-am citit, am zis ceva prost?

  3. Dupa cum spune acsel este cam greu de vorbit despre acta incat nu se stie nimic despre nici un temei legal… In ceea ce priveste ACTA, eu sper sa nu se prea aplice intrucat ar interveni in mod “violant” asupra drepturilor omului … acum ramane de vazut … nu mai pun la socoteala bataia de cap a providerilor de net – ISP

  4. Felicitari si la mai mare. Eu nu as putea merge la TV vreodata in viata asta 🙂

  5. Sper sa cada si acta si sopa si pipa sau care mai sunt. Am inteles eu gresit sau trebuie ca toate tariile sa fie de acord cu o lege pentru a intra in aplicare?ca din cate stiu polonezii sunt deja impotriva acta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.