Cine se poate uita la ProMotor?

Băi, deci am încercat să mă uit weekendu’ trecut la ProMotor, pentru că dacă TopGear nu aveam, am zis că hai să încerc şi ceva din zonă, că poate nu e chiar aşa de nasol.

Şi am prins nişte minute dintr-un review, dar care nu era review, dar care era review şi se vroia divertisment, adică amuzant, dar nu prea, dar era tehnic, dar am spus prea multe dar-uri.
Mai exact, era vorba de un Fiat 500 Abarth (maşinuţă simpatică, nu zic nu), iar prin zonă mai era şi un George Vintilă costumat în clovn. Şi se dorea el amuzant, dar nu prea îi ieşea, plimbând nişte omuleţi într-o maşină faină printr-o parcare subterană nu prea faină. Adică, de ce?

Vreau ceva de calitate la noi şi făcut cu oleacă de originalitate.
Recunosc, e greu cu maşinile scumpe la noi, dar să iei de la dealeri o maşină mai pentru români la un test drive prin ţară nu mi se pare aşa greu. Mai iei cu tine şi câţiva cameramani şi nişte trebuincioase şi timp de o zi ai filmat cel puţin 10 minute de reportaj fain despre o maşină nouă.
Şi nu trebuie să fii tehnic, pentru că la început pe cel curios îl interesează doar la cât ajunge, cât de repede pleacă de la semafor, cât consumă, cum e înăuntru şi cum arată. Motorizări posibile, detalii tehnice şi poveşti ce conţin cilindrii şi cuplu nu au ce căuta.

Savurăm peisajul, ne delectăm cu maşina şi discutăm ca la o bere. Şi da, dacă mi-ar da cineva o echipă timp de o săptămâna, garantez că aş putea scoate un reportaj bun. Sau măcar o cameră, o maşină şi nişte suporţi şi mă descurc eu. Costin, o vorbă bună la producţie? 🙂

Şi că tot vorbim de maşini şi reportaje, VOLVO C30 POLESTAR!

4 Comentarii

  1. Nu. La noi emisiunile in genul, de calitate, lipsesc cu desavarsire. Nu ai cum sa compari TopGear cu ProMotor, nu ai cum.

  2. Ma bag si eu in proiect si pun pariu ca iese ca la fifth gear…ca la top gear mai dureaza pana gasesc un Clarkson :))

  3. @Alex Dima: Nu e vorba de comparat, ci de făcut ceva un pic mai bun.
    Da, noi nu avem aeroporturi părăsite care se transformă în piste de curse, dar avem nişte trasee fenomenale prin ţară.

    Cum era aia cu Transfăgărăşanu ca fiind cea mai tare şosea din lume?

  4. vintila ala era drogat , iar daca nu era ii un prost incurabil , penibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.