Casieriţa blondă de la Kaufland Păcurări

Înţeleg, eşti o blondă neînţeleasă care după patru ani de facultate în care ai frecat duda ai ajuns să muţi produse de la stânga la dreapta în Kaufland, mai pe româneşte, o biată casieriţă. Înţeleg că e o muncă monotonă, plictisitoare şi care nu are nici un rost pentru că tu tot ce faci 90% din timp e să auzi la fiecare secundă cum piuie casa şi îţi confirmă că a scanat produsul şi, dacă e ceva, mai strigi şi un security! din când în când.

Da, eşti o tristă, dar asta nu te obligă să te porţi ca un cur cu clienţii.
Ai scanat un produs în plus la cineva? Se rezolvă, pentru că există posibilitatea de a anula scanarea şi, dacă nu, se poate explica frumos că trebuie să te duci la informaţii şi se rezolvă, nimic mai mult. Nu tu oftat, nu tu dat ochii peste cap, nu tu comentat, pentru că asta e meseria ta. Pentru asta eşti plătită, asta faci.

Te deranjează că îţi spun astea în faţă şi după faci gât şi chemi alt trist de la securitate? Apăi te-am băgat în origini şi am plecat, draga de tine, pentru că nu am timp şi chef să stau să mă cert cu prostu, pentru că are mintea odihnită şi na, nu îs aşa de rezistent.
Nu-ţi convine? Pleacă fată în lume! Există meserii mult mai frumoase şi mult mai plăcute, meserii la care există cerere pentru botoase ca tine!

Iaşu’ încă n-are centura terminată, dar la gară taximetriştii se plictisesc noaptea, deci e loc de distracţie şi bani, dacă asta vrei.

3 Comentarii

  1. sincer nici nu stiu de ce mai exista casierite. Doar in exterior cum o putut implementa un sistem fara casierite. Angajati sunt oameni care stau pe acolo si fac reclame la diferite produse

  2. Virgile, eu ma gandesc si la ele. Spre deosebire de cele de la Carrefour, casieritele de la Kaufland stau in picioare tot timpul. Eu le inteleg ca-s cu nervii intinsi la maxim, mai ales ca lucreaza pentru un salariu de cacat ( 7 milioane gen). In plus, eu stau chiar vis a vis de Kaufland si imi fac cumparaturile de acolo si nu am patit asa ceva. Poate tipa era pe ciclu sau ii venea sa se pise, iar in situatia in care mai ai clienti asteptand la casa, pleaca la baie daca ai cum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.