Când eram tânăr fecior, poker jucam de zor

Prin vremea liceului, un coleg și-a cumpărat un set de poker. Servietă de aluminiu, cărți de calitate și jetoane la fel de bune. Iar cum el stătea la casă și subsolul parcă era pregătit pentru câteva jocuri, mai în fiecare săptămână îi călcam pragul ca să împărțim cărți și jetoane. Cu o sticlă de Cola la braț și un pachet de țigări în buzunar, ne plăteam intrarea pentru câteva ore de fun.

La început, nu prea le aveam. Stăteam cu foaia de instrucțiuni lângă mine și la fiecare mână îi aruncam câte o privire. Deci, neinițiat fiind, de multe ori eram printre primii care rămâneau fără jetoane. Rău nu-mi era, că așa aveam motiv să mă ridic de la masă și să mă apuc să pregătesc narghileaua. Și să fiu sincer, uneori doar pentru narghilea mă duceam. 🙂

Dar, țin minte că într-o seară, am jucat cel mai bine. Nu știu dacă aveam noroc la cărți, dacă s-au aliniat planetele pentru mine sau doar eram eu atât de bun, dar la fiecare mână aveam măcar o pereche. Cred că atunci am rezistat cel mai mult într-un joc de poker și am ieșit al doilea la un all in dat mai mult din plictiseală. Eram mândru, că doar să ajungi pe locul doi într-un grup de jucători mult mai experimentați decât mine, era mare lucru!

Acum, parcă aș mai juca, că setul meu stă în cutia lui bine mersi prin dulap, dar parcă prefer ceva mai rapid și mai dinamic, gen o șeptica sau rentz.

5 Comentarii

  1. La liceu jucam pe PokerStars la fiecare ora de informatica… la facultate s-au simtit orele pierdute astfel… 😀

  2. @Laurentiu e frumos poker-ul online, fie ca-l joci de pe calculator sau telefon mobil, insa clar nu se compara cu jocul “face-to-face” ca sa zic asa, de-adevaratelea, la masa, fata in fata cu adversarii, unde daca nu te pricepi la blufat te prind astia mai experimentati sau poti sa-i vezi pe cei care blufeaza, ca-s putin agitati, au anumite ticuri nervoase… fain poker-ul, doar ca tre` sa ai bani de pierdut la el, iar daca nu-l joci pe bani, n-are farmec deloc

  3. Am conturi pe ‘n’ siteuri de profil, dar nu mai am timp sa joc.
    In timpul facultatii pierdem zile in sir sa joc poker online.
    Unde s-au dus acele vremuri?

  4. În urmă cu două seri am jucat și eu poker, nu mai jucasem de luni bune. am pierdut ceva bani, sper să-mi intru cât mai repede în mână.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.