Blizzard și-a schimbat tactica pentru Scroll of Resurrection

Pentru câteva zile am revenit la un vechi și prost obicei de-al meu: m-am jucat World of Warcraft. Datorită unui Scroll of Resurrection primit, am avut ocazia să văd cum arată instanțele din Wrath of The Lich King și Cataclysm.

Pe scurt, dacă ai un cont inactiv înainte de 4 martie 2012 și cunoști pe cineva care se joacă acum World of Warcraft, îi poți cere un Scroll of Resurrection. După activarea acestuia, primești upgrade gratuit la Cataclysm, indiferent de ce versiune ai, 7 zile de joc fără nici o limitare și posibilitatea de a-ți face un caracter instant 80 plus transfer gratuit către realm-ul celui care te-a înviat.
Un pont fain dacă nu ai mai jucat dinainte de Cataclysm.

Dacă nu ai mai jucat demult, gen cam de pe vremea The Burning Crusade, și ești curios să vezi cum s-a schimbat jocul, dar nu ai chef să downloadezi în jur de 20 GB, trebuie să știi doar că vei fi dezamăgit de instanțele noi.

Interesante, frumoase, dar plictisitoare. Ca shaman resto, puteam să dau follow pe tank și să spamez Chain Heal. Nici un fel de Crowd Control, nici un fel de tactică la bossi și nici un fel de satisfacție la final. E adevărat, Dungeon Finderu simplifică mult treaba, încât dacă ești healer sau tank, poți levela liniștit doar prin instanțe.

Am auzit că prin instanțele trecute în mod heroic este un pic mai greu, dar logica mea parcă îmi dictează altceva. Înțeleg, primele instanțe trebuie să fie ușoare, ca jucătorul să se acomodeze, dificultatea crescând treptat. Adică cam așa ar trebui să fie, nu?
Păi, nu prea, pentru că din zecile de skilluri ce le aveam la dispoziție, eram obligat să folosesc doar câteva. Aș fi putut să dau un Purge sau să pun un totem, dar dacă situația era bună chiar și fără ele, de ce să mă agit? Păi atunci de ce mai levelez, primind skilluri noi, dacă în final tot maxim 10 folosesc?

Parcă accentul a dispărut de pe suntem la război și hai să căpăcim monștrii, aliați și hordaci și s-a mutat înspre avem iteme noi cu atribute ce depășesc sutele, deci hai să le transformăm la aspect în iteme vechi și să facem achievementuri.

4 Comentarii

  1. Mai bine lasa World of Warcraft:) Guild Wars 2 bate la usa si cred cu tarie ca va bate WOW-ul din toate punctele de vedere:)

  2. Daca vreti ceva ok, incercat Diablo…in curand se lanseaza ultima versiune a jocului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.